gyors alkatrész keresés

Kereséshez info (GYIK):

Háztartási gépalkatrész keresése a webáruházban.

Gépelje be a kereső mezőbe, a pontos kenyérsütő modell számát! Ezek azonosítók általában a készüléke adattábláján található meg. A készüléke alján található meg az adattábla.

A keresés után válassza ki az adott készüléket. Ezután baloldalt talál egy rendezett listát (A termékcsoport kiválasztása), ahol keresse meg az adott alkatrész kategóriáját. Például DAGASZTÓ LAPÁT (keverőlapát), SZÍJ, FŰTŐBETÉT stb. Ezután automatikusan listázza a kereső rendszerünk a termékeket. Elképzelhető, hogy az adott termék nem szállítható, ekkor klikkeljen a Helyettesítő cikkek opcióra (ha van). Ezután kattintson rá, és máris teheti a kosárba. A termék megnevezésre klikkelve további információt kaphat az alkatrészről. Természetesen originál szám szerint is kereshet a speciálisan kialakított keresőnkben.

Példa kenyérsütő típusra: BDM750W (Fontos! Ha több készüléket ad a kereső kérjük pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével (pl. DE-LONGHI). Ha nem boldogul, szívesen segítünk!
Példa kenyérsütő originál számra: EH1263

Ha nem találja a keresőben az adott alkatrészt, írjon levelet vagy használja a fenti menüben megtalálható Online Help funkciót.

 

 

 

Szállítás

Szállítás

Kedvező árak melett, gyors alkatrész házhoz szállítás.

tovább
Online Help

Online Help

Esetlegesen nem talál egy alkatrészt? Mi segítünk!

tovább
Alkatrész választék

Alkatrészek

Shopunkban minden ismert márkájú készülékhez alkatrész.

tovább
 

Kenyérsütő alkatrészek keresése webáruházunkban!

Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával és vásárlásával.

Szinte minden márkájú kenyérsütő géphez tartunk alkatrészeket, ékszíjakat, lapátokat, üstöket, fűtőszálakat: AFK, Akai, Alpari, Ariete, Beko, Bielmeier, Bifinett, Binatone, Black & Decker, Bomann, Breadman, Clatronic, Daewoo, DeLonghi, Delta, Domo, Donlim, Electrolux, Elta, ETA, Eureka, Gelberk, Gorenje, Hauser, Hausmeister, Heinner, Kenwood, LG, Morphy Richards, Moulinex, Nethaus, Optimum, Orion, Oster, Panasonic, Philips, Quigg, Riviera & BAR, Rolsen, Saturn, Scarlett, SEB, Selecline, Severin, Simeo, Sunbeam, Tefal, Tesco, Trisa, Unold, Vitesse, Welbilt, White+Brown, Zelmer stb.

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
shopX Webáruház-lánc